Granguirlander

Granguirlander fra Ryegaard er håndbundne og produceres efter bestilling.

2
1
3
4
5
6

Typisk bruges en granguirlande til en æresport, og vi leverer granguirlanden med en løkke i hver ende, der letter ophængningen.

Granguirlander bundet af friskklippet gran kan blandt andet bruges til æresporte og oppyntning til jul.

Ryegaards håndbundne granguirlander bindes som standard i friskklippet nordmannsgran, men vi kan også levere i nobilisgran.

Vi skal have bestillingen senest to uger før ønsket levering med post eller afhentning på Ryegaard. Se priser på guirlander og levering i boksen til højre på siden.

Til en standard-dør anbefaler vi to gange tre meter guirlande. De to stykker monteres fra midten over døren og ned til hver side. På den måde kommer grangrenene til at "pege nedad" på begge sider af døren. Det, synes vi, ser pænest ud.

Bestil din granguirlande i vores webshop her

Nordmannsgran eller nobilis?

Som standard binder vi granguirlander i nordmannsgran. Den har en frisk grøn farve med en lidt mere blågrøn underside af nålene og holder på nålene i lang tid.

Nobilisgran er mere blågrøn og tykkere end nordmannsgran. Generelt holder den endnu længere på nålene end nordmannsgran og er lidt dyrere.

Vi leverer ikke i nobilis i december.

Ingen levering mellem 15. maj og 15. august

I perioden, hvor grantræerne har friske skud, binder vi ikke granguirlander, idet de hurtigt kommer til at se tørre og kedelige ud i spidserne. Derfor kan vi som udgangspunkt ikke levere mellem 15. maj og 15. august.

Maskinbundne guirlander op mod jul

Op mod jul kan vi levere maskinbundne guirlander, hvis ordren er over 50 meter. Disse guirlander egner sig mest til for eksempel oppyntning i gader. De er knap så tæt bundne og billigere. Se pris i boksen til højre.