Hold møde i højden

Eksklusive mødelokaler i seks meters højde. Hold dit møde eller konference for op til 15 personer i toppen af egeskoven.

Traetopopgang
traetopude
Trtopnye---4
Trtopnye---3
Traetopmoede
Trtopnye---9
Trtopnye---6
1
2
Trtopnye---8
5
natur---18
Trtopnye---2
Traetopkonf
6
3
natur---15
natur---8-1
natur---8
natur---20

 

Hold dit møde midt i enestående dansk natur i Trætophytterne seks meter over jorden, hvor tanker og ideer kan få frit løb. I de moderne hytter kan du året rundt blive inspireret midt i trækronerne med udsigt over Isefjorden og fjordlandskabet. En lokal guide/naturvejleder kommer en halv time og fortæller om særligt aktuelle oplevelser i naturen lige nu.

Plads til 12-15 personer
Her er højt til himlen, og med fuglefløjt og naturen med til møde, kan I få ny energi med hjem. Her er plads til op til 12-15 personer.

Få en helt speciel mødeoplevelse i trætoppene i naturen mellem gamle træer og bliv inspireret af den omgivende unikke natur. Med i pakken er en lokalkendt guide, der kan fortælle jer om den enestående natur. I tager garanteret hjem med en stor portion energi fra skoven!

Grib chancen og læg så vidt muligt den traditionelle mødeform væk ved et møde i trætoppene. Benyt den lokale guide til at vise jer den fredede Dyrehave, den botanisk unikke Kirkemose, de mange hensyn til biodiversiteten, der tages i moderne skovbrug, eller andet, I har lyst til at høre mere om.

Hold et anderledes møde med inspiration fra naturen
Hvis i blot har brug for et mødelokale, skal I ikke vælge os. Men hvis i har brug for et mødelokale med ny viden og inspiration fra naturen omkring jer og samtidig få en speciel naturoplevelse, så er Trætophytterne seks meter over jorden lige noget for jer. I kan være 12 til 15 mødedeltagere. Skal alle have bordplads til computer anbefaler vi, at man ikke er mere end 12 personer. Husk praktisk fodtøj og overtøj efter vejret. I kommer nemlig til at gå nogle hundrede meter fra bilen til hytterne, og det er starten på oplevelsen.

Der er to hytter, den anden bruges af vores personale til forberedelse af forplejning. Lokalet kan også, efter aftale med personalet, benyttes til grupperum eller spisning i tilfælde af dårligt vejr. Derudover er I helt uforstyrrede, når I holder møde i trætophytterne. Er vejret godt, kan I rykke ud på den store terrasse med udsigt over bunden af Isefjorden.

Trætophytterne blev indviet i 2015 og er bygget ind i de gamle egetræer med minimal indgriben i den omkringliggende skov.

Kun 45 minutter fra København
Ryegaard Dyrehave ligger mellem Roskilde og Holbæk kun 45 minutter fra København.

Der er der mulighed for forskellige bordopstillinger til tavlemøde og/eller gruppearbejde. Der er whiteboard og projektor.

En lokal naturguide, frokost, vand/frugt og eftermiddagskaffe/te og kage er inkl.

Vi samarbejder desuden med forskellige aktører i nærheden, hvis I ønsker at overnatte.

 

Pris ved  12 gæster:

Dagsmøde inkl. forplejning

Per person kr. 800,- ekskl. moms

 

Udlejningsbetingelser for konferencer i trætoppene

Den del af skoven, hvor Trætophyttene er bygget, er fredet. Derfor skal mødedeltagerene parkere 300 meter væk ved adressen Elverdamsvej 186. Se vejbeskrivelse i boksen. Efter aftale kan en bil køre helt frem til Trætophytterne.

Trætophytterne er tegnet af arkitekt MAA Rolf Martin Sørensen.

Af lejeprisen går kr. 500 som kontingent til Trætopforeningen. Trætopforeningen har som formål at bevare/forbedre kultur og naturværdierne på Ryegaard og Trudsholm Godser. De kr. 500 dækker fem års kontingent, så hvis samme kunde booker igen inden for fem år, så kan det gøres med kr. 500 i rabat.

 

Tak for en meget velfungerende og fin dag i Trætophytterne i går. Alt fungerende, kunden var happy og alt logistik spillede. Også godt med opmærksomhed på planlægning før dagen. Håber bestemt ikke at det var mit sidste besøg og vil gladelig anbefale det til andre kunder.

- Jesper Schwarz, Pointen

Et af den slags møde steder, hvor energien fra naturen løfter stemningen og resultaterne.

- Morten Larsen, ejer og leder, Åvang Aps, Byg og Anlæg

Mig bekendt findes der ikke lignende mødelokaler i Danmark. Det er et meget lækkert sted.

- Nancy Aaen, direktør, inenglish.dk

At holde strategimøde i Trætophytterne giver bogstavelig talt alle deltagere et helt nyt perspektiv på, hvad der kan lade sig gøre. Kan varmt anbefales.

- Lars Holten, direktør Sagnlandet Lejre

Det er altid godt at se tingene lidt fra oven, at nyde den friske, klare luft og gå lidt i skoven før dagens vigtigste møde.
Derfor var vores foreningsmøde i trætophytterne i Ryegaards Dyrehave så skøn og inspirerende en oplevelse.
Stemningen deroppe i trækronerne og de hyggelige og lune hytter er en unik ramme for skabe relationer mellem mennesker, der mødes for at udvikle noget nyt sammen.

- Dorte Kiilerich, direktør Living Concepts og Countryside Break