Unikke konferencer

Hold dit møde i seks meters højde eller i den nænsomt renoverede gamle stald

Bliv ladet op efter en konference på Ryegaard og Trudsholm Godser. Vi har mødefaciliteter, der giver rum til fordybelse og mulighed for masser af inspiration.

 

 

 

 

hytter---2
hytter---1
ebTrtoppe-mder---1-kopi
hbTrtoppe-overnatning---8-kopi
ebTrtoppe-mder---2-kopi
4
2
6
5
7
9
11
10
1
3

 

Trætophytterne

Hold for eksempel dit møde i Trætophytterne seks meter over jorden, hvor tanker og ideer kan få frit løb. I de moderne hytter kan du året rundt blive inspireret midt i trækronerne med udsigt over Isefjorden. Der er højt til himlem, og med fuglefløjt og naturen med til møde, kan I få ny energi med hjem. Her er plads til op til 20 personer. Med i prisen er konferenceforplejning bestående af formiddagsfrugt og kaffe, frokost samt kaffe og kage eftermiddag.

Brandsprøjtehuset

I Brandsprøjtehuset i Ryegaard Park kan vi tilbyde plads til op mod 50 personer. I tidligre tider var godsets hestetrukne bransprøjte parkeret i dette hus, der nu er nænsomt renoveret og indrettet til møder og fester. Men kalkede vægge, brændeovn og rustik pynt kan I lade tankerne flyve og ideerne komme til jer.  Her er køkkenfaciliteter, og I bestemmer selv om I vil stå for det hele selv elelr få forplejning gennem Ryegaard og Trudsholm Godser.

Kørestalden

Kørestalden er den perfekte ramme om det uformelle møde, hvor deltagerne kan blive hensat til en anden tid og få et break fra hverdagen. Rammerne er brosten på gulvet og de gamle navneskilte fra hestene, der stod i stalden, før den blev renoveret til møde- og selskabslokale og ramme om vores julemarked.


Trudsholm Gods

Trudsholm Gods er helt specielt med sine rustikke rammer og det romantiske forfald. I træder ind i en anden tid, hvor der er både inde og ude er plads til at lade ideerne og tankerne få frit løb. Der er mulighed for at få hushovmesterens beretning om det gamle gods og kombinere mødet med aktiviteter og events.

Ryegaard og Trudsholm Godser kan ved alle møder og konferencer bistå med aktiviteter og temabuilding - fra en stille tur i hestevogn til krævende fysike aktiviteter eller fx en gang lerdueskydning. Se mere her.