Nyhed - Fårestalden åbner

Vores moderne gæstehus slår dørene op sensommer 2024 - og byder inden for til møder og fester. Book allerede nu

Portrum-1-Faarestalden-Ryegaard
Skitse-Faarestalden
Luden-Faarestalden-Ryegaard
Samlingssalen-Faarestalden-Ryegaard
Spisesal-Faarestalden-Ryegaard

Forvandlingen af vores skønne gamle staldanlæg fra 1876 er i fuld gang, og i sensommeren 2024 slår vi dørene op til Fårestalden – et moderne gæstehus der oser af originale detaljer i samspil med en moderne og funktionel indretning.

Gæstehuset vil byde indenfor til både konferencer, middage og festlige lejligheder. Ligeledes vil det være muligt at overnatte, da der i en del af Fårestalden bliver bygget ni skønne dobbeltværelser, alle indrettet med stor respekt for historien og med mange af de gamle detaljer bevaret.

Allerede nu er det muligt at mærke den sjæl og stemning, der kommer til at findes overalt i Fårestalden. De gamle vinduer, rustikke vægge og unikke originale detaljer er med til at sikre en varm og hyggelig atmosfære.

Her kan du læse mere om istandsættelsen af Fårestalden og andre gamle bygninger på Ryegaard og Trudsholm Godser.

Skulle du have ønske om at holde dit arrangement i et af vores andre lokaler, så er det naturligvis stadig muligt at booke værelser i gæstehuset som en del af jeres arrangement på Ryegaard & Trudsholm Godser.

Der vil i Fårestalden være plads til ca. 100 spisende gæster og en max kapacitet på 150 gæster i biografopstilling til møde, foredrag eller konference. Hertil kommer en rigtig hyggelig gårdhave, hvor velkomstdrinken kan indtages, eller der kan tages en pause i dagens program.

Plantegninger følger snarest med max kapacitet for både middag og konference.

Hvis du vil følge byggeriet, så se mere på Facebook eller Instagram

Vi viser meget gerne frem undervejs, kontakt os på tlf. 46406032 eller e-mail info@ryegaard.dk skulle du være interesseret i en fremvisning.

Fårestalden er beliggende mellem Roskilde og Holbæk, tæt på Munkholmbroen.