Kør i egen bil og fæld juletræ

Vi prøver noget nyt og inviterer jer til at køre ind i skoven for at fælde et træ

 

Fæld selv familiens juletræ. Kør i egen bil ind i skoven og find det helt rigtige træ de sidste tre weekender op til jul.

Vi prøver noget nyt og inviterer jer til at køre ind i skoven for at fælde et træ, da vi ikke kan holde Jul på Ryegaard som vi plejer på grund af Covid-19.

I skal booke et tidspunkt på forhånd, så vi kan holde styr på, hvor mange gæster der er af hensyn til forsamlingsforbuddet. Og vi må bede jer tage julehumøret med, hvis der af en uforudset grund kommer til at være lidt ventetid i skoven. Ved booking betaler I 200 kr per bil - de modregnes i juletræets pris på dagen.

BOOK TID TIL AT KØRE I SKOVEN I EGEN BIL

Når I kommer ud i plantagen, skal I vende bilen og parkere. Og VENTE med at stige ud, til I får tegn til det (for at sikre, at der ikke opstår en for stor samling af mennesker ift gældende forsamlingsforbud)

I plantagen låner I en sav og går på jagt efter det perfekte juletræ. Når I afregner, modregnes de 200 kr, I betaler ved booking. Husk derfor billetten. Og husk at holde god afstand til andre familier og grupper.

Vi håber, I finder det helt rigtige træ, og vi næste år kan byde jer inden for til Jul på Ryegaard i parken, som traditionen foreskriver.

Torsdagen før I skal i skoven, modtager i en mail med præcis vejbeskrivelse til den plantage, I skal fælde træet i.

Der er mulighed for at køre i skoven og fælde juletræ mellem 10 og 16 på åbningsdagene. Vi satser på at holde åbent alle fire weekender tættest på jul. Lige nu kan I bestille på følgende dage:

Lørdag 5. december

Søndag 6. december

Lørdag 12. december

Søndag 13. december

Lørdag 19. december

Søndag 20. december

Der er ikke desværre ikke julemarked i Kørestalden i år.

Bliver det ikke muligt at holde arrangementet på grund af Covid-19, refunderer vi pengene.

 

Se vores juletræspriser