Julemarked

Besøg det hyggelige julemarked i vores gamle kørestald.

Til jul 2014 flyttede vores julemarked ind i den gamle kørestald fra 1656, der lige var sat i stand.

Den fremstår stadig som stald med plads til hestene og brosten på gulvet.

Julemarkedet i stalden er ikke stort, men meget hyggeligt. Se åbningstider her:

I 2017 kommer blandt andre:


Håndmalede kugler

Det er blevet en tradition, at man kan købe håndmalede julekugler på Ryegaards julemarked. Du kan få skrevet mors, kærestens eller dit eget navn på kuglen.

Kirsten har malet og solgt julekugler på Ryegaard i 11 år.

Kugle-maleriet startede med, at Kirsten malede påskeæg sammen med sine børn. Så begyndte hun at sælge æggene på påskemarkeder, men da der ikke længere var påskemarkeder, måtte hun finde på noget andet.

Derfor maler Kirsten nu julekugler.

Her kan du se nogle af Kirstens flotte kugler.


Primavin

Primavin tilbyder et bredt sortiment af Vin, Cognac og likør af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Primavin lægger stor vægt på at tilbyde produkter, der kommer fra mindre producenter, - dog ingen regel uden undtagelse, sålænge kvaliteten er i top.

Primavin handler med vin fra stort set hele verdenen både egen import og andre importørers. Primavin indfører med jævne mellemrum nye produkter og introducerer nye producenter.

Se mere om Primavin her.


Mjødbryggeriet

Mjødbryggeriet deltager med glæde på årets julemar ked. Udover din prisvindende MJÖD no.1 vil der også være to typer foruden Vintermjøden.

Læs mere om Mjødbryggeriet her.

 


Butik Lipina

Butik Lipina er selvstændig forhandler af Energetix Bingen - magnetsmykker. Magnetsmykker og Wellness produkter giver dig et bedre velvære - Derudover er det fantastiske flotte smykker og wellnessprodukter.

Læs mere om magnetterapi på vores Facebookside: Lipina-Energetix

eller hjemmeside


Hørby keramik

Jeg er keramiker og er mest kendt for mine Raku damer med fyldige former, hvilket jeg har udstillet på flere gallerier og kunstudstillinger gennem årene, dette supplerer jeg med små spændende hæklede dyr, så det bliver en alsidig stand, alle mine data er opsummeret på min hjemmeside www.keramik-hoerby.dk der bliver løbende holdt a jour.

 

 

 


Aloe Ponsel

Aloe vera-produkter af høj kvlitet for hele familien med Forever Livings produkter. Sortimentet er stort, vi har alt inden for sundhed og velvære, personlig pleje, til den aktive, til ham og hende. Vi sammensætter nogle flotte pakkeløsninger.

Du får mulighed for at afprøve demovarer.

Læs mere på Facebook-siden: Aloe Ponsel

eller på hjemmesiden http://www.myaloevera.dk/aloeponsel/da/start/


Mit køkken

Mit køkken har de lækreste delikatesser, som marmelade, chutney, eddike, sirup og mange andre ting, alt er hjemmelavet og lavet med kærlighed og fornuft.

Der vil også være dekorationer og andet der hører julen til. Kom og find en dejlig julegave til en du holder af, eller det du mangler til julen.


Ul'dorado

Ul´dorado er en lille gårdbutik hvor jeg sysler med strik, spinding og vævning.

Alle modeller er mit eget design eller design fra mine veninder, og derfor ikke noget der kan findes andre steder.

Nogen design er unika og nogen skrives ned som opskrifter, som så sælges.

Alt garn der bruges i mine færdige modeller er helt uden kunstfibre, jeg fortrækker at arbejde med uld men bruger også bomuld, silke, hør og lign.

Læs mere på Facebook-siden: Uldorado

eller på hjemmesiden http://uldorado.dk/

 


Cashmere-strik

Er kun på julemarkedet 25.-26. november

HobnobCopenhagen, Dansk design, 100% superior cashmere-strik til kvinder fra str XS-3XL. Kollektionerne er klassiske med et twist, hvor der er lagt stor vægt på kvalitet, detaljer og pris.

HobnobCopenhagen er designet med hjertet i det ypperste og mest eksklusive  materiale naturen har skabt. 

Priserne er konkurrencedygtige og sælges direkte uden fordyrende mellemled.

HobnobCopenhagen cashmere er kvalitet, der kan mærkes.

Https://www.hobnobcopenhagen.dk

 


Mie Sunekær-smykker

Er kun på julemarkedet 9.-10. december

"Unika design med organiske former og finurlige detaljer, pyntet med ægte sten og perler.

Alle mine smykker er håndlavet og fremstillet på eget værksted. Jeg er uddannet guldsmed og arbejder med smykker til daglig.

Kig forbi min stand og find den perfekte julegave til dig selv...eller én du holder af…"

www.miesunekaer.dk


Konditori Arlington

Vi kommer med honningkager (hjerter og snitter med forskelligt fyld) og chokoladevarer. Ved bestilling forud for markedet kan vi medbringe honninghjerter med navne på. Da vi ikke vil kunne have plads til hele sortimentet af chokolade, kan der komme ændringer fra den ene uge til den anden. Den første weekend regner jeg med at medbringe et par julekalendere med vores chokolade, og dem vil vi også på facebook opfordre folk til evt at bestille forud, for vi laver normalt kun ganske få af dem.

Vores hjemmeside hedder www.konditoriarlington.dk

 


Fotograf Pernille Westh

Er kun på julemarkedet 25.-26. november

Pernille Westh er fotograf og bosat tæt på Ryegaard Gods. Hun har mere end 25 års erfaring med fotografiet, både kommercielt og kunstnerisk. Pernille har speciale i børne-, dyre- og wildlife fotografering, og hun har rejst jorden rundt med sit kamera. Måske er der ikke så mange dyr til "Jul på Ryegaard", men børn og barnlige sjæle er der mange af, og de er yderst velkomne til at lægge vejen forbi Pernilles "pop-up fotostudie" i Ryegaardteltet ved Brandsprøjtehuset. Her tilbyder Pernille at forevige børn og familier i unikke julefotos. Prisen for fotografering er kr. 300,- for børnene(til og med tre børn) og kr. 400,- for familien. Man modtager billedet digitalt. Det er også muligt at få leveret lækre luksus-julekort med billedet.

Det er "drop in"-fotografering, men det er også muligt at booke tid i forvejen ved at henvende sig til Pernille på info@pernille-westh.dk eller på mobil: 50947039. Man må påregne ca. 15 -20 min. til fotograferingen. Vi har nissehuer og julemandskappe:-)

Pernille Westh står ikke i Kørestalden, men i teltet ved siden af Brandsprøjtehuset.

www.pernille-westh.dk

Facebook: Photographer Pernille Westh

Instagram: pernille.westh

 

Er du intereseret i en stand på Ryegaards Julemarked, så se her