Kør med hestevogn

Book allerede nu jeres egen vogn til turen ud i skoven efter årets juletræ

hestevogn-ryegaard---1-kopi
dp-hestevogn---2
jul---1-kopi-kopi
presse---1-kopi
dp-hestevogn---1
dp-hestevogn---3

Hestevognskørsel er en del af Jul på Ryegaards DNA. Vi har en lang tradition for, at man kører med hestevogn ud i skoven, hvor man vælger og fælder familiens juletræ. Der kører vogne fra pladsen og ud i skoven fra åbningstid til 15.30.

Book på forhånd eller stil jer op i køen

Hvis I vil have jeres helt egen oplevelse, kan I hjemmefra booke en hestevogn, der står klar til jer, når i kommer. I kan - afhængig af numsestørrelse - være ca 15-20 mennesker på en vogn.

Hestevognen kører jer ud til en juletræsplantage, hvor de bestilte hestevogne kører til. Her er garanteret god plads.

Det koster kr 715 at booke jeres helt egen hestevogn.

Hvis I ikke vil booke på forhånd, kan I møde op og købe enkelt-billetter til hestevogn. 

Det koster kr 50 per person (børn under tre år er gratis, og skal sidde på skødet, hvis vognen er fuld)

Barnevogn/klapvogn kan tages med for kr. 50.

Du kan booke hestevogn her, når vi kommer tættere på jul

Når I møder op til en bestilt vogn, bliver jeres selskab kørt ud i bevoksningen, hvor I kan fælde et juletræ (i kan KUN betale med MobilePay). Når træet er fældet, finder nisserne i skoven den første VIP-vogn til jer til turen retur til pladsen..

For alle gæster, der kører med hestevogn gælder det, at når I kommer tilbage til pladsen, er der mulighed for at få stillet den store eller lille sult og få varmen i Brandsprøjtehuset eller besøge det hyggelige julemarked. Imens kan I parkere træet i vores juletræsparkering.

Der er mulighed for at køre med hestevogn og fælde juletræ mellem 10 og 16 på alle åbningsdagene (de sidste fire weekender op mod jul). Første vogn har afgang klokken 10.00 og sidste vogn har afgang klokken 15.30.

Vælger I først at bestille en VIP-vogn samme dag på pladsen, koster det 900 kr. Men vi kan ikke garantere, at der er en ledig vogn.Har i ikke lyst til at bestille en hel vogn, så stiller I jer bare op i køen og kommer med sammen med andre.

God køretur:-)