Søren Ryge på Trudsholm

Søren Ryge gratulerede oldfruen på Trudsholm med de 90 år

2
1

Trudsholm Gods emmede søndag af hjertevarme midt i vinterkulden, da knap 100 mennesker fejrede oldfrue Ketty Pedersen 90 års fødselsdag.

Der blev klinket glas og udvekslet festlige minder i dag søndag på Trudsholm Gods ved Kirke Sonnerup.

Oldfrue Ketty Pedersen, der stadig holder snor i festerne på stedet, blev fejret i anledning af sin 90 års fødselsdag.

Greve og grevinde Johan og Mette Scheel havde inviteret de mennesker, der har holdt egne mærkedage og fester på Trudsholm igennem de seneste 14 år. Trudsholm Gods består af den gamle hovedbygning og en istandsat staldbygning og bliver lejet ud som selskabslokaler.

"Alle de, der har holdt fest på Trudsholm kender Ketty. Hun kender huset, og vi får igen og igen at vide, at hun har været med til at sætte et helt specielt og personligt præg på de fester, der bliver holdt her", siger Johan Scheel, der ejer Ryegaard og Trudsholm Godser.

Søren Ryge ønskede tillykke
Sammen med næsten 100 gæster, der tidligere har holdt fest på Trudsholm, mødte også  Søren Ryge Petersen op for at ønske Ketty Petersen tillykke. Søren Ryge Petersen har tidligere lavet to tv-indslag om Oldfruen på Trudsholm.

"Ketty Petersen lærte mig af med uvanen med at sige "min gamle far" med bemærkningen: "Har De da også en yngre far?". Jeg lover fortsat at komme forbi og besøge dig Ketty, når jeg skal over Sjælland. Der er altid så hyggeligt i dit køkken, sagde Ryge blandt andet til fødselaren.

Siden år 2000 har Ketty Petersen været tovholder ved festerne på Trudsholm Gods. Og hun har ikke umiddelbart nogle planer om at stoppe.

"Det har været så hyggeligt at møde nogen af alle de mennesker, der har holdt fest her gennem årene. Jeg glæder mig til at se på alle de billeder, de har medbragt fra deres fester", sagde Ketty Pedersen.