Halloween i den gamle park på Ryegaard

Ved midnat den 1. november vil fortidens monstre strømme op fra underverdenen. Deltagerne ved dette års Halloween på Ryegaard kan være med til at redde os alle fra monstrene.

PRESSEMEDDELELSE:

Søndag den 1. november byder Ryegaard og Trudsholm Godser igen på Halloween på Ryegaard

I år er det i den gamle park og i skoven ved siden af på Munkholmvej 380.

Godset samarbejder med rollespilsgruppen Nafri, der står for at skræmme deltagerne på flere niveauer alt efter alder og mod.

Et løb i skoven
Deltagerne bliver delt ind i mindre grupper på maksimalt ti personer (børn og evt medfølgende forældre), der skal gennem en bane i park og skov med diverse udfordringer for at bekæmpe fortidens monstre, der i løbet af natten er strømmet frem for at fortære alt levende.

Halloween på Ryegaard begynder klokken 12.30. Indtil midt på eftermiddagen kan man deltage i "den familievenlige" bane. Fra klokken 17 er det for de rigtig seje (store?) børn og voksne, der gerne vil have et godt gys.

Børn er velkomne til at tage en voksen ledsager gratis med, hvis der er brug for at have en at holde i hånden.

Græskar og hygge
Før eller efter løbet, der varer mellem 30 og 40 minutter, kan man skære et græskar eller slå sig ned ved bålet i parken.

Der er også mulighed for, sammen med billetten, at bestille et varmt måltid mad i brandsprøjtehuset.

- Vi har ingen udklædningstvang, men vi synes, det hele bliver lidt mere dejligt uhyggeligt, hvis I kommer klædt ud, lyder det fra overheksen.

Det er nødvendigt at melde sig til Halloween på Ryegaard på forhånd. Det sker på ryegaard.dk.