Intimkoncert med Zederkopff og Nimb

Zederkopff og Nimb spiller danske melodier, amerikanske standards samt brasilianske bossanovaer.

Kørestalden i Ryegaard Park danner 2. november kl 19 rammen om en speciel musikalsk oplevelse med Jean Zederkopff og Preben Nimb.

I samarbejde med Ejby Bylaug præsenterer Ryegaard og Trudsholm Godser den lokale musiker fra Ejby Jean Zederkopff og musiker Preben Nimb. De medbringer et bredt repertoire med både danske melodier, amerikanske standarsa samt kendte brasilianske bossanovaer.

De to erfarne musikere Jean Zederkopff og Preben Nimb indtager fredag den 2. november Kørestalden i Ryegaard Park.

Her vil de underholde med en blanding af danske melodier af blandt andre Kai Normann Andersen, Aage Stentoft og Karen Jønsson - samt amerikanske standards og brasilianske bossanovaer.

Lokale Jean Zederkopff fra Ejby er pianist og har en musikalsk karriere bag sig som blandt andet komponist, kapelmester på teatre og revyer, underviser og meget mere. Han har blandt andet spillet 20 år på Promenaden i Tivoli, spillet med Finn Ziegler og medvirket i tv-udsendelsen "Hvornår var det nu, det var".

Koncerten bliver holdt i den renoverede Kørestald fra 1656 i Ryegaard Park, hvor brosten på gulvet og de gamle navneskilte på hestene bidrager til stemningen.

Under koncerten vil der blive serveret en lækker tapasmenu, og der er mulighed for at købe vin, øl og vand.

Koncert inklusive tapas-menu koster 350 kroner. Der er et begrænset antal på 80 billetter. Billetten skal købes i forsalg her

 

Preben Nimb og Jean Zederkopff

 

Køb billet her